Instruktörer

victoria silfverberg

Jag har många års erfarenhet av Agility både som instruktör och tävlande. Har tillsammans med min sheltie Zen nått stora framgångar både nationellt och internationellt i svenska agilitylandslaget där bland ett EO-brons 2016. Jag brinner för hundträning och att ständigt utvecklas. Just nu är jag aktiv inom sporten på varierande nivå med mitt gäng av shelties. Mental träning är min specialitet och älskar att prestera i tävlingssituation när pressen är som störst. 

Om du går kurs för mig utmanas du att gå utanför din komfortzone, för det är i dessa lägen som du och din hund utvecklas mest. I min agilityträning lägger jag stor vikt vid grundträningen. En bra grund förbereder din hund för agilityns utmaningar och jag backar gärna tillbaka till grundövningar för att ge hunden rätt förutsättningar för att lyckas. Jag hoppas kunna ge dig som kursare en wow-känsla och de verktyg du behöver i din verktygslåda för att fortsätta utvecklas i din agilityträning!

Elin areskoug

metoder och har som utgångspunkt att hunden alltid gör sitt bästa. Jag försöker ständigt att utveckla min agilityträning och går regelbundet kurs för både svenska och internationella instruktörer. Jag håller kurser på alla nivåer, från pre-foundation för unghundar och valpar till handlingskurser och kurser med specifikt fokus på till exempel kontaktfält.

sophie ljunggren

Jag är utbildad agilityinstruktör och har flera års erfarenhet av agility. Jag tävlar klass 3 med min Australian Shepherd ”Texa” och klass 1 med min unga bordercollie ”Aina”. 

Jag brinner för att träna och tävla agility och älskar samarbetet med hunden som agilitysporten genererar. Agility ger mig och mina hundar ett fantastiskt band. 

Jag älskar att fokusera på detaljer lika mycket som att springa banor och hoppas att kursdeltagarna ska få samma känsla under kursens gång. Min inställning är att hunden alltid gör rätt. Om något blir fel på träning eller tävling så är det jag som hundtränare som har visat fel. Hunden har en fantastisk förmåga att läsa våra signaler och det viktiga ligger i de små, små detaljerna. Jag hoppas kunna ge dig som kursare aha-upplevelser och kunskaper om hur du kan få hunden att förstå vad du menar.

Jag går regelbundet kurs för att utvecklas både som instruktör men även som hundtränare.

kathrin runge

Mitt namn Kathrin Runge och jag bor i Bunkeflostrand tillsammans med min sambo och våra 4 shelties. Om vardagarna jobbar jag som lärare i F-3.
Jag tror jag föddes med ett behov av att vara omringad av djur. Som liten fick jag aldrig någon hund utan tog mig an grannens kungspudel. Det var på denna väg jag kom i kontakt med agilityn. Under mina 15 år inom agilityvärlden har jag hunnit utbilda mig till bland annat allmänlydnadsinstruktör med valpspecial, A1 & A2 instruktör och jag hoppas att det blir fler utbildningar inom snar framtid!

Som instruktör kollar jag mycket på detaljer, kommunikation, handling och placering. Jag vill gärna att du och din hund ska få ett gott samarbete och att ni finner glädje tillsammans – oavsett vad vi tränar. Jag hoppas vi ses på en kurs framöver!

Bland mina meriter hittar man flera SM-kval både individuellt och i lag. Jag har tävlat i World Agility Open och tävlat i flera finaler och cuper.

Sandra Larsson

Jag är utbildad agilityinstruktör och även diplomerad hundinstruktör. Håller i olika nivåer av agilitykurser och valp/vardagslydnadskurser.
Som instruktör brinner jag för att se hur samarbetet utvecklas mellan förare och hund.